torsdag 29 december 2011

Felbehandling

Här följer ett Zoya-inlägg:
Efter att ha träffat ortopedveterinär så är det inte artros som är problemet med Zoya utan korsbandsruptur. Hon har fått totalt fel behandling och vattengympa o allt sånt har varit rena tortyren där man tvingas använda benet men så trasiga korsband.
Man kan skrika högt. Hemskt med så inkompetenta veterinärer.
Samtidigt är vi så himla glada över att ha träffat denne skicklige ortoped o fått rätt diagnos. Och nu ska faktiskt Zoya opereras i morgon. Det är en stor operation o hon kommer att ha det jobbigt de första dygnen. Efter 4-5 dagar kommer hon att kunna gå mycket bättre än vad hon gör nu. Alternativet är avlivning med tanke på att hon har så ont. Trots detta är hon så himla pigg o glad o barnslig så vi väljer faktiskt opereation , hon är även helt frisk förövrigt.
Mycket dyrt kommer det att bli , men man gör ju allt.   Jag tänker dessutom gå ner i tjänst till 75% med tanke på den jobbiga tiden som väntar med massa rehab å sånt.  Så framöver får det bli lite strama ekonomi helt enkelt.

3 kommentarer:

  1. Åhhh fy fan rent ut sagt att hon fick fel diagnos :o( Men håller alla tummar och tassar på att det ska rätta till sig nu. Kommer att tänka på er imorgon. Du får gärna uppdatera här om hur det går. Massa Kram till er båda!

    SvaraRadera