onsdag 29 februari 2012

zoya

Var vecka är det nåt mysko skit som händer men denna vecka så har allt varit lugnt. Förra veckan fick hon nåt som likande blandning av köldkramp o glas i tassen, vet fortfarande inte riktigt vad det var men det var i det frsika benet o inte det opererade bakbenet så hon tvingades ta sig hem stödjandes på det opererade. Sen fortsatte benet rycka o ha sig nästan hela kvällen och tendenser även dagen efter.
jag vet knappt hur många gånger jag ringt djursjukhuset i desperat kris den senaste tiden.
På fredag är det i alla fall 9 veckor sen hon opererades, och man kan börja pusta ut sägs det. Hoppas hoppas att det nu bara blir bättre, och att musklerna blir starkare på sjuka sidan.
Kram till alla

5 kommentarer:

  1. Hej!

    Vet verkligen hur ont det tar djupt ner i hjärteroten när de 4-fota vännerna har ont och är sjuka ... man känner sig så maktlös...så ett stort lycka till dig och Zoya.

    Hälsningar Karin och min älskade 11-åriga Lina (Golden Retriver).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja , det är verkligen extremt starkt. Tack och hälsa Lina från oss. Kram

      Radera
  2. Idag skiner solen, fåglarna kvittrar och jag tror våren är på väg och då hoppas vi lilla Zoya kan må bättre efterhand som det blir varmare.
    Lille Jay skickar en nospuss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är härligt när man hör fåglarna få sina vårkvitter. Jo som sagt så verkar det nu bara gå framåt med Zoya. Men hon får fortfarande bara gå i långsam skritttakt i koppel, får inte trava, och det är ju trist för hon brukar annars va lös när vi går promenader. Vi hälsar o pussar på Jay tillbaka.

      Radera
  3. Fina Zoya.. Hoppas hon blir bra nu! Kram

    SvaraRadera